"I never cease to be amazed at the power of the coaching process..."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

COMMERCIEEL-TECHNISCH AFGEVAARDIGDE (Regio Antwerpen - Limburg - Zuid-Nederland - Doelgroep paardensector)

Uw functie:

U bent integraal verantwoordelijk voor de verdere uitbouw, promotie en verkoop van onze hoogwaardige mengvoeders voor de paardensector. Dit houdt o.m. in verstevigen van de bestaande relaties met klanten (fokbedrijven, maneges, key accounts), actieve prospectie van nieuwe opportuniteiten, naast directe verkoop geeft u advies en extra begeleidingsservice aan uw klanten m.b.t. de wetgeving, de voedertechniek en een aantal sectoreigen aspecten, u bent integraal verantwoordelijk voor uw verkoopadministratie en de follow-up ervan, over al uw activiteiten rapporteert u rechtstreeks aan de bedrijfsleiding.

Profiel:

U bent een echte paardenliefhebber.
U genoot een opleiding in functie van de job : bio-ingenieur, industrieel ingenieur landbouw, dierenarts of gelijkwaardig door een ruime sectorervaring.
U hebt daarbij een uitgesproken commercieel profiel en bezit de nodige drive om objectieven te realiseren.
U bent transparant in uw aanpak en een echte teamplayer.
U infiltreert vlot in sectoreigen organisaties en verenigingen.

Taalkennis:

Nederlands, Frans

Ons aanbod:

Aan een uitstekend medewerker biedt Dumoulin - Interagri een goede opleiding, carrièrekansen en jobzekerheid binnen een dynamische en groeiende groep, een competitief remuneratiepakket, een grote mate van werkautonomie en alle nodige tools om te slagen.

Bedrijfsomschrijving Dumoulin - Interagri:

Dumoulin - Interagri is voor diverse doelgroepen in de veesector een gerenommeerd fabrikant van hoogwaardige mengvoeders. Het moederbedrijf is gevestigd in Kortrijk en het telt diverse moderne productieafdelingen: in Kerkhove, Gent, Moorslede, Andenne en Hombourg. Samen met ± 200 medewerkers wordt actueel een omzet gerealiseerd van ± 110.000.000 euro. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door flexibiliteit, een innovatieve ingesteldheid en doorgedreven professionalisme. Met het oog op het verder uitbouwen van de marktpositie zien we thans op korte termijn uit naar een uitstekend (m/v) commercieel-technisch afgevaardigde.

Hoe reageren:

Schrijf, fax of mail met volledig cv naar dhr Antoon Bulcke, Integrale VerkoopZorg. Wij zullen uw kandidatuur zeer vertrouwelijk behandelen. Indien u aan het gesteld profiel beantwoordt zal u uiterlijk binnen 10 dagen na uw schrijven uitgenodigd worden voor een persoonlijk onderhoud.

Reactiebedrijf: AB - Integrale VerkoopZorg
T.a.v.: Antoon Bulcke
Adres: Schoolstraat 59/22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare
Telefoon: 051/22 17 92
Fax: 051/25 36 50
E-mail: info@antoonbulcke.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures