"Leadership is a matter of having people look at you and gain confidence, seeing how you react. If you're in control, they're in control."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

SALES PROMOTOR

Uw functie:

U bent integraal verantwoordelijk voor de promotie en verkoop van onze projecten in West-Vlaanderen. Dit houdt voornamelijk in: uitwerken en uitvoeren van een marktbenaderingsstrategie ,prospectie en begeleiding van potentiële kandidaat kopers , daarbij rapporteert u rechtstreeks aan het management.

Profiel:

U bent een uitgesproken commerciële en extraverte onderhandelaar die de ambitie heeft om te slagen ,u hebt ervaring in verkoop van immobiliën en u bent in het bezit van een BIV-attest , u heeft feeling voor lay-out van verkoopbrochures , u bent een uitgesproken teamworker u bent transparant in uw aanpak en open en direct in de communicatie.

Taalkennis:

Nederlands, Frans, Engels

Ons aanbod:

Habitus biedt u alle noodzakelijke middelen om te slagen. Voor een uitstekend medewerker zijn zeer competitieve remuneratie voorwaarden voorzien zoals gebruikelijk in de sector. Daarnaast biedt Habitus stabiliteit, jobzekerheid en een aangename professionele werksfeer met een grote mate van autonomie.

Bedrijfsomschrijving Habitus:

Habitus is constructeur en promotor van koopklare woonprojecten. Het bedrijf is gevestigd te Eke-Nazareth en is een dochterbedrijf van de groep Matexi. Op diverse locaties in Vlaanderen worden kwaliteitsprojecten aangeboden aan zeer competitieve marktvoorwaarden. Met het oog op het versterken van de positie in West-Vlaanderen zien we thans op korte termijn uit naar een sales promotor.

Reactiebedrijf: Centrum Integrale Verkoopzorg
Adres: Schoolstraat 59 bus 22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare-Beveren
Telefoon: 051 22 17 92
Fax: 051 25 36 50
E-mail: antoonbulcke@club.innet.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures