"Samen bereik je meer."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Rust er veel gewicht op uw schouders?

Uw beste verkoper heeft een blauwtje opgelopen en geeft er de brui aan. Een commercieel assistente is in botsing gekomen met uw facturatiedienst. Ze is het beu om ontevreden klanten te moeten aanhoren. En u? U ziet een veelbelovende klantenniche die mits een kleine aanpassing van het productieproces, de verkoopdoelstellingen zo binnen bereik brengt. Maar de productiechef heeft er geen oren naar.

Het zijn maar een paar situaties waarin u zich als verkoopleider ongetwijfeld herkent. Veel voor één persoon, toch? En als u nu eens een persoonlijke coach zou hebben? Een vertrouwenspersoon die u met raad en daad kan bijstaan, die bepaalde strategische knopen kan helpen doorhakken, en die u en uw verkooporganisatie een spiegel voorhoudt.

Een dergelijke coach bestaat. Vanuit zijn visie "Intergrale VerkoopZorg" staat Antoon Bulcke frequent verkoopleiders bij zoals u. In alle discretie, betrokken en met kennis van zaken.

Met Antoon Bulcke neemt u niet alleen een gedreven professional aan boord. U kunt ook terugvallen op zijn 30-jarige ervaring in salesmanagement, opgedaan in tal van bedrijven en in de meest diverse sectoren. Referenties kunnen we hier natuurlijk niet noemen, maar hier geldt de ijzeren wet van de consultancy: de concurrentieclausule.

Een externe raadgever inhuren is geen teken van zwakte, maar een teken van intelligentie. Neem gerust contact op voor een kennismaking. Vrijblijvend, dat spreekt.