"Leadership is a matter of having people look at you and gain confidence, seeing how you react. If you're in control, they're in control."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

SALES ENGINEER (Studiebureaus - Instellingen - Key accounts)

Uw functie:

U bent integraal verantwoordelijk voor de promotie van het Bosch Security-productengamma bij studiebureaus, nationale en internationale instellingen en key suspecten in België en het Groothertogdom Luxemburg. Dit houdt o.m. in opmaken van een stappenplan samen met de marketing managers, capteren van nieuwe projecten, oriënteren van lastenboeken naar de Bosch-producten toe, coördineren van de communicatie tussen de Bosch-productmanagers en de gecontacteerde opinion leaders, communiceren van de gecapteerde projecten naar de regionale accountmanagers via een specifieke projectendatabase, organiseren van infosessies in het filiaal te Brussel of in de hoofdzetel te Marke, verzorgen van PR-activiteiten, over al uw activiteiten rapporteert u rechtstreeks aan de CEO.

Profiel:

Opleidingsniveau ingenieur elektronica of handelsingenieur met sterke technische affiniteit. U beschikt over uitstekende verkooptechnische en communicatieve eigenschappen.
U bent zeer transparant in uw aanpak en extravert qua persoonlijkheid.
U hebt het nodige charisma om op zeer hoog niveau te negotiëren.
Gezien de snelle instroom van nieuwe producten is een zeer leergierige opstelling vereist.

Taalkennis:

Nederlands, Frans, Engels, (Duits)

Ons aanbod:

Aan een uitstekend medewerker biedt Bosch Security Systems een zeer competitief remuneratiepakket en tal van extralegale voordelen, ruimte voor persoonlijk initiatief en zelfrealisatie, jobzekerheid en een goede werksfeer in een bedrijf dat in de sector tot de top behoort.

Bedrijfsomschrijving Bosch Security Systems:

Bosch Security Systems is een gerenommeerde multinational, gespecialiseerd in de productie en distributie van een uitgebreid gamma elektronische beveiligingstoestellen (toegangscontrole, brandbeveiliging, camerabewaking, inbraakpreventie, sociaal alarm, batterijen en congressystemen). De Belgische hoofdzetel van Bosch Security Systems is gevestigd te Kortrijk (Marke) en er zijn regionale filialen in Brussel, Antwerpen, Genk en Charleroi. Met 47 gekwalificeerde medewerkers wordt een omzet gerealiseerd van ± € 15 Mio. Daarmee is het bedrijf de nummer 1 op de Belgische markt. Met het oog op de realisatie van een forse groei in de project business in 2004 zien we thans op korte termijn uit naar een uitstekend Sales Promotor (m/v).

Reactiebedrijf: Centrum Integrale Verkoopzorg
Adres: Schoolstraat 59 bus 22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare-Beveren
Telefoon: 051 22 17 92
Fax: 051 25 36 50
E-mail: antoonbulcke@club.innet.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures