"I never cease to be amazed at the power of the coaching process..."
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description
  • image description

Vacatures

ACCOUNT MANAGER siliconen en voegkitten - NEDERLAND

Uw functie:

· U leert onze producten en commerciële aanpak kennen tijdens een grondige introductie en opleiding. Daarna bent u verantwoordelijk voor de verkoop van sealants. · U onderhandelt met distributeurs en belangrijke key accounts. Door uw professionele aanpak bouwt u een langetermijnvertrouwensrelatie uit met beslissingnemers. · U stelt onze nieuwe producten voor, geeft advies en zorgt voor een optimale klantenservice. · U legt actief nieuwe contacten en u breidt ons klantenbestand systematisch uit. · Uw werkgebied is geheel Nederland. · U werkt vanuit uw thuiskantoor.

Profiel:

· U genoot een hogere opleiding of bent gelijkgesteld door ervaring.· U hebt minimum tien jaar ervaring als verkoper in een industriële omgeving. Ervaring in de goederendistributie is een extra troef.· U hebt een sterk commerciële persoonlijkheid, bent gefascineerd door verkoop en prospectie en gedreven door resultaat. · U bouwt goed relaties op en bent een goed onderhandelaar. · U bent actief, dynamisch en dienstverlenend. · U straalt vertrouwen uit en gaat vlot om met mensen op diverse niveaus. · U hebt een sterke interesse voor bouwtechnische producten. · U werkt zelfstandig met zin voor verantwoordelijkheid.· U woont centraal in Nederland.

Taalkennis:

Nederlands

Ons aanbod:

DL Chemicals verzekert een uitstekend werknemer:
· een goede opleiding
· jobzekerheid in een dynamisch en mensgerichte omgeving
· een competitief remuneratiepakket
· een grote mate van zelfstandigheid
· alle nodige tools om te slagen.

Bedrijfsomschrijving DL Chemicals:

DL Chemicals nv (www.dl-chem.com), gevestigd in Waregem (België), is toonaangevend in Europa op het gebied van de productie en de verkoop van een uitgebreid gamma siliconen, MS-polymeren en voegkitten. We zijn een sterk internationaal georiënteerde familiale onderneming, en profileren ons door hoogkwalitatieve producten en een goede klantenservice. Onze klanten zijn distributeurs in de bouwsector. Met een team van 80 werknemers realiseren we een omzet van +/- 21 mio euro.

Hoe reageren:

Mail, schrijf of fax ons met volledig cv op onderstaand adres.

Reactiebedrijf: AB - Integrale VerkoopZorg
T.a.v.: Antoon Bulcke
Adres: Schoolstraat 59 bus 22
Postcode: 8800
Plaats: Roeselare-Beveren
Telefoon: 051 22 17 92
Fax: 051 25 36 50
E-mail: info@antoonbulcke.be
Terug naar overzicht

Filter hier de vacatures